سوالی دارید؟ تماس بگیرید
09190944277

فروش آویشن شیرازی

آویشن شیرازی

فروش عمده آویشن شیرازی

فروش آویشن شیرازی

آویشن شیرازی

آویشن چیست؟

آویشن گیاهی است که برگهای کوچک آن روی خوشه های ساقه های نازک رشد می کند.

از آویشن برای چاشنی انواع ظروف استفاده می شود.

به خودی خود یا به عنوان بخشی از ترکیب یا گل گارنی در کنار سایر گیاهان رایج مانند رزماری ، مریم گلی و مرزنجوش.

مناسب برای هر رژیم غذایی و به ندرت به عنوان یک حساسیت زا در نظر گرفته می شود.

انواع آویشن؟

آویشن معمولی و آویشن لیمو گونه هایی هستند که بیشتر در پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرند.

 نظر می رسد اویشن لیمو شبیه به آویشن معمولی است اما عطر و طعم متمایز لیمو را ارائه می دهد.

همچنین ممکن است با آویشن پشمی ، آویشن خزنده ، آویشن وحشی و آویشن گیاهانی روبرو شوید.

سرچشمه ها

منشأ آویشن را می توان در جوامع باستان در سراسر دریای مدیترانه جستجو کرد.

اگرچه اکنون در سراسر جهان رشد کرده و پخته می شود.

با این حال ، استفاده های آن همیشه صرفاً آشپزی نبوده است.

شواهدی وجود دارد که در مورد مصریان باستان از خواص ضد عفونی کننده قوی آویشن در مراسم تمیز کردن استفاده می شود.

رومی ها این گیاه را نمادی از شجاعت و قدرت.

قبل از جنگ ، لباس های خود را به لباسهای خود می چسبانند.

و دسته هایی از آن را برای تصفیه هوا در خانه ها و اماکن عبادی می سوزاندند.

تازه در مقابل خشک
در حالی که آویشن خشک دارای مشخصات عطر و طعم تقریباً یکسان با همتای تازه خود است.

به طور معمول باید مجدداً هیدراته شود.

چه به تنهایی و چه در طول پخت و پز (یعنی اضافه کردن یک بشقاب پرز یا خمیر نان) به منظور نمایش کامل دامنه آن.

برگهای آویشن خشک را می توان در هر کاربرد جایگزین تازه کرد.

اما یک سوم به اندازه آویشن خشک شده را از آن استفاده کنید تا تازه از آن استفاده کنید.

مزه اش مثل چیه؟

آویشن تازه دارای عطر و طعم گیاهی تمیز و غلیظ با چمن های تیز ، چوب و گلهای شکری (مانند اسطوخودوس و رزماری) است.

آشپزی با آویشن

می توان آویشن را به شکل کامل آن استفاده کرد ، یا با برداشت برگهای جداگانه از ساقه با حرکات ملایم در پایه هر یک از خوشه های برگ.

برگهای آویشن را می توان به صورت کامل یا خرد شده به یک ظرف در هر مرحله از پخت و پز اضافه کرد.

با این وجود هر چه مدت زمان پخت آنها بیشتر باشد ، طعم بیشتری به آنها می بخشد.

ساقه های آویشن دارای فیبر هستند و در حین پخت و پز تجزیه نمی شوند.

بنابراین اگر از ساقه های کامل آویشن استفاده می کنید ، آنها را قبل از غذا انتخاب کرده و آنها را دور بیندازید.

در صورت پختن با آویشن ، برگهای کوچک فردی را از قبل از ساقه جدا کرده یا از آویشن خشک (که قبلاً از آن جدا نشده بود) استفاده کنید.

دستور العمل های همراه با آویشن

 معمولاً آویشن در غذاهای خوش طعم مانند گوشت چرخ کرده یا برشته شده ، سبزیجات ، ماهی  و همچنین در پختن ادویه ای استفاده می شود.

همچنین می توان از آن برای افزودن طعم غذا ها، سوپ ها و  عناصر کوکتل و چای ها استفاده کرد.

جانشینی ها

طعم آویشن به اندازه رزماری خشک شده یا تازه ، مریم گلی ، پونه کوهی ، مرزنجوش یا ریحان خشک شده (تازه) شبیه نیست.

که هر یک از این پنج مورد را می توان جایگزین آویشن تازه یا خشک کرد.

برای اطلاعات قیمت و فروش آویشن شیرازی  با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:

09126617411 جانجان

برای دیدن لیست قیمت
 
سبد خرید
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب من