سوالی دارید؟ تماس بگیرید
09190944277

پاپریکا چیست؟

در بسیاری از زبانها ، به ویژه زبان اروپایی ، کلمه “paprika” به خود فلفل زرد اشاره دارد. با این حال ، در بسیاری از زبان ها ، “پاپریکا” نیز یک ادویه است! این ادویه با آسیاب کردن فلفل های زنگ زده و یا فلفل های چیلی تهیه می شود. می توان آن را منحصراً از فلفل دلمه درست کرد ، اما اغلب ترکیبی از فلفل زنگ و فلفل است. به همین دلیل خواندن برچسب هنگام خرید بسیار مهم است. گرمای پاپریکا می تواند از خفیف (نه خیلی تند) تا گرم (بسیار تند) متغیر باشد. و به همین ترتیب ، چاشنی هم رنگ و هم طعم آن را به ظروف اضافه می کند.

فلفل دلمه ای ، که نام دیگری برای فلفل های زنگوله است ، سبزیجات شکوفه ، زنگ شکل است که دارای سه یا چهار لوپ است. یک قانون کلی ، انگشتان دست که دارای سه لوب در پایین هستند ، برای خوردن خام ، در سالادها ، ساندویچ ها یا به عنوان میان وعده های ترد ، شیرین تر و بهتر هستند. آنهایی که چهار لوب دارند تمیزتر و مناسب تر برای پخت و پز هستند. بسیاری از آشپزها (خودم شامل می شوم) حوصله نگاه کردن ندارند.

قرمز ، زرد و سبز رایج ترین انواع فلفل دلمه ای هستند و رنگ آنها اغلب بازتاب بلوغ آنها است. رنگهای سبز کمترین رسیده هستند. رنگهای قرمز کاملاً رسیده است. زنگ ها در طول سال وجود دارند ، اما فصل اوج آنها از ماه آگوست تا سپتامبر است.

واقعیت جالب: رژیم های غذایی باغ وحش فلامینگو با پاپریکا تکمیل می شوند تا صورتی برجسته باقی بمانند.

چگونه می توان از پاپریکا برای طبخ استفاده کرد؟

مقادیر زیادی ویتامین C: پاپریکا به مقدار غیرمعمول ویتامین C زیاد است. فلفل هایی که برای ایجاد آن استفاده می شوند اغلب حاوی شش تا نه برابر ویتامین C از وزن گوجه فرنگی هستند. گرمای زیاد ویتامین های فلفل را از بین می برد. برای تغذیه مطلوب خود را در آفتاب رشد داده و خشک کنید.
بهزیستی را ترویج می کند: به عنوان یک عامل ضد باکتری و محرک ، پاپریکا می تواند به عادی سازی فشار خون ، بهبود گردش خون و افزایش تولید بزاق و اسیدهای معده ، که به هضم غذا کمک می کند ، کمک کند.
استفاده از پاپریکا در آشپزخانه:

افزودن رنگ به خوراکیها 

رنگ آمیزی غنی از پاپریکا جذابیت بصری غذا را تقویت می کند. این ادویه یک چاشنی عالی درست می کند. از آن برای تهیه ماکارونی ، مرغ یا سوپ استفاده کنید. یک لکه سبک از پاپریکا همچنین باعث می شود تخم های شیرده و سالاد سیب زمینی جذاب تر شوند. بدون اینکه طعم ظرف را زیاد کند ، باعث ایجاد رنگ و علاقه می شود.
اسپانیا در مقابل Paprika مجارستان: بدانید که وقتی دستور العمل پاپریکای مجارستانی را می طلبد ، باید یک نوع شیرین و ملایم ، ترجیحاً یک نسخه وارداتی را پیدا کنید که در واقع از مجارستان است. پاپریکای اسپانیایی طعم های مختلفی را نشان می دهد و بسیار اسپیر تر است.
طعم آن را بچشید: پاپریکا تقریباً در مورد هر نوع غذای بی نظیر از جمله تخم مرغ ، گوشت ، مرغ ، خورش ، بازی وحشی ، ماهی ، صدف ، سوپ ، سبزیجات آب پز و بخارپز ، برنج و سس های خامه ای به خوبی پیش می رود. برای بیشتر دستور العمل ها ، پاپریکا نزدیک به پایان فرآیند پخت و پز اضافه می شود ، زیرا گرما هم رنگ و هم از طعم آن کم می کند.

تاریخچه مختصر فلفل بل 

فلفل بل احتمالاً در مکزیک سرچشمه گرفته است. آنها عضو خانواده کابین شبانه هستند که شامل سیب زمینی و گوجه فرنگی نیز می باشد. کریستوف کلمب با آوردن فلفل قرمز به اروپا اعتبار دارد. اشرافیت در ابتدا کپسیم (نام دیگری برای فلفل ها) را به عنوان گیاهان زینتی کشت می کردند تا اینکه در نهایت ارزش آشپزی سبزیجات را می پزند. تا دهه 1560 ، این فلفل ها به بالکان رسیده بودند که به آنها “فلفل” یا “پاپریکا” گفته می شد. فلفل ها به زودی به مجارستان مهاجرت کردند که اکنون به دلیل داشتن پاپریکای آن مشهور است.

تا اواسط دهه 1900 بود که پاپریکا قدم به وسعت آشپزخانه های غربی گذاشت. اسپانیا ، آمریکای جنوبی ، مناطق مدیترانه ، هند و کالیفرنیا به عنوان عمده تولید کنندگان پاپریکا به مجارستان پیوستند. این ماده به عنوان یک عامل رنگ آمیزی در مواد غذایی و آرایشی استفاده می شود. گنجاندن آن در غذاهایی که از باغ وحش فلامینگوها تغذیه می شوند به آنها کمک می کند تا گل سرخ خود را روشن و زیبا نگه دارند.

برای خرید یا اطلاع قیمت به شماره زیر تماس حاصل فرمایید:

09024703665جانجان

سبد خرید
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب من