سوالی دارید؟ تماس بگیرید
09190944277

خرید و فروش زنجبیل

زنجبیل یک ماده محبوب در پخت و پز و به ویژه در غذاهای آسیایی و هندی است. همچنین هزاران سال است که برای اهداف دارویی استفاده می شود.

مزایای احتمالی سلامتی شامل تسکین حالت تهوع ، کاهش اشتها ، بیماری حرکتی و درد است.

ریشه یا ساقه زیرزمینی (ریزوم) گیاه زنجبیل را می توان به عنوان یک ادویه ، به صورت روغن یا به عنوان آب میوه تازه ، پودر شده ، خشک کرد. زنجبیل بخشی از خانواده Zingiberaceae است ، در کنار هل و زردچوبه. این ماده معمولاً در هند ، جامائیکا ، فیجی ، اندونزی و استرالیا تولید می شود.

به صورت عصاره زنجبیل و روغن زنجبیل و در تنتورها ، کپسولها و لوزه ها به صورت تازه و خشک موجود است. غذاهایی که دارای زنجبیل هستند شامل زنجبیل ، کوکی ها ، اسنک زنجبیل ، زنجبیل و انواع مختلفی از دستور العمل های خوش طعم است.

رژیم های دیگر ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی موجود در زنجبیل که برای سلامتی مفید هستند شامل زنجبیل ، بتاکاروتن ، کپسایسین ، کافئین ، اسید کافئین ، کورکومین و سالیسیلات است.

زنجبیل با انواع مختلفی از غذاهای دریایی ، پرتقال ، خربزه ، گوشت خوک ، مرغ ، کدو تنبل ، ریواس و سیب به خوبی جفت می شود تا چند مورد از آنها ذکر شود. هنگام خرید زنجبیل تازه ، به دنبال ریشه ای با پوست صاف و محکم ، بدون چین و چروک و عطر ادویه ای باشید.

زنجبیل تازه را در یک کیسه پلاستیکی محکم بسته شده در یخچال یا فریزر نگه دارید و قبل از استفاده پوست آنرا پوست بگیرید و رنده کنید. آن را به هر ظرف مناسب برای طعم اضافی اضافه کنید.

اگر زنجبیل تازه در دسترس نیست ، می توانید از خشک شده استفاده کنید.

در بیشتر دستور العمل ها ، یک هشتم قاشق چایخوری زنجبیل می تواند یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده تازه جایگزین شود. زنجبیل زمینی را می توان در بخش گیاهان و ادویه ها در اکثر فروشگاه های مواد غذایی یافت.

برای اطلاعات قیمت و خرید زنجبیل با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:

09126617411 جانجان

سایت پشتیبان: :omidspice.i

برای خرید و فروش انلاین: اینجا کلیک کنید
سبد خرید
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب من